Styrelsemöte 29 november

Fredag 29 november 2013 möts styrelsen till årets offentliga styrelsemöte.

Verksamhetsplan 2014 innehåller information om förbundet, vår vision, mål och plan för arbetet 2014 samt budget 2014-2015. Liksom för andra kommunala förbund är budgetmötet offentligt.

Styrelsen möts 259 november kl 10.00 i Socialkontorets sammanträdesrum, Järnvägsg 49, Gnosjö (samma byggnad som vårdcentralen), våning 2. Då är var och en som är intresserad välkommen med!

Mötet börjar med en presentation av de tre projekt som nu får förbundets stöd: Jobbcenter Unga i Värnamo, Navigatorcentrum i Anderstorp och Stöd till arbete genom Supported Employment. Alla projekten beskrivs mer här på hemsidan under rubriken Aktiviteter och i årets delårsrapport, som Du kan hitta under rubriken Dokument.

Det blir också information om en förstudie "Hela kedjan till företaget" som förbundet varit med och sökt medel till, från Svenska ESF-rådet, och annat som förbundet gör nu.

Efter informationspunkten tar styrelsen bl a beslut om verksamhetsplanen och om en ny ansökan om projektmedel från Gnosjö kommun och Arbetsförmedlingen. Detta nya ungdomsprojekt kallas "Behövd från början".

Handlingar inför mötet finns utskrivna på plats men också möjliga att läsa här nedanför.

Ring eller maila gärna förbundet om Du undrar något. Föranmälan behövs inte.

VÄLKOMMEN!

Postadress:
Finnvedens samordningsförbund<br/>c/o Gnosjö kommun<br/>Arbetsmarknadsenheten<br/>335 80 Gnosjö

Kontakt:
Förbundschef Peter Hedfors Mobil 072-741 58 00 Förbundssekr Jacqueline Petkovic Mobil 072-741 42 58