Premiär för Samverkanskoppen

Peter Hedfors och Mia Alfredsson

 

I väntan på fysiska frukostmöten kommer vi att genomföra tre korta digitala inspirationsträffar som vi kallar Samverkanskoppen.

Den första träffen genomfördes tisdagen den 23 februari och ämnet var Insatskatalogen. Du som var med och tittade får gärna ge oss feedback så vi vet om det här är något vi ska fortsätta med. För dig som missade detta så finns länken kvar att titta på i efterhand.

Nästa Samverkanskopp är den 9 mars kl. 8-8.15. Då träffar ni Camilla Saarinen och Jonas Gallneby.     Boka in det i almanackan redan nu!

Här hittar du inbjudan till Samverkanskoppen, länken till träffen samt enkäten för feedback

Vi anordnar gärna föreläsningar, inspirationsdagar, kompetensutveckling - kontakta mig om ni har tips eller önskemål.

/Liselott (Lisa) Edvinsson, verksamhetsutvecklare

 

Samordningsförbund ger stöd till gemensamma insatser och annan samverkan mellan medlemsorganisationerna. Förbundens arbete syftar till att hjälpa personer i yrkesverksam ålder som har behov av stöd från flera av medlemmarna att få eller förbättra förmågan att arbeta. Förbundet driver ingen egen verksamhet utan bedriver en finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet. Lagstiftningen förkortas ibland Finsam.

Finnvedens samordningsförbund består av sex medlemmar:

  • Arbetsförmedlingen
  • Försäkringskassan
  • Gislaveds kommun
  • Gnosjö kommun
  • Värnamo kommun
  • Region Jönköpings län

Förbundet leds av en styrelse och förbundschef.
 
Här på hemsidan berättar vi mer om förbundet och om de verksamheter och aktiviteter som genomförs med stöd av förbundet. Välkommen att kontakta oss!

Läs gärna mer i denna folder om förbundetPDF