Södra Vätterbygdens samordningsförbunds logga

Årsredovisning mm

Vid styrelsemötet 240325 fastställdes årsredovisningen, som visar mycket som hänt i förbundet under 2023. Beslut togs också att anmäla intresse för en följeforskning om Innovativ arbetsmarknadsinkludering, som ska göras av Linköpings universitet.

Nu är protokollet från styrelsemötet 240325 justerat och inlagt här på hemsidan, under Dokument och på Digitala anslagstavlan.

Årsredovisningen kommer att publiceras här så snart styrelsen signerat den. Därefter får förbundet revisionsberättelsen och revisionsbiträdets rapport. Även dessa publiceras inom kort.

Förutom besluten om årsredovisningen och följeforskningen diskuterades läget i insatsen Enter. Styrelsen uppmanade styrgruppen för Enter att snarast genomföra rekrytering av sin nya medarbetare istället för att avvakta kommande diskussioner om eventuella förändringar för de insatser som förbundet finansierar.

Styrelsen antog också Internkontrollplan 2024 och beslutade om vilka som ska vara förbundets ombud vid möten med NNS, Nationella Nätverket för Samordningsförbund.

Länk till Digitala anslagstavlan med protokoll och andra dokument.

Publicerad: