Finnvedens samordningsförbunds logga
  • language
    Translate

Kompetensutveckling

Förbundet bjuder regelbundet in till kompetensutveckling för anställda hos medlemmarna och andra intresserade. På denna sida publiceras inbjudningar till kommande samlingar och bildspel mm från genomförda samlingar.

Arenasamverkans dag

På förmiddagen den 9 maj träffades alla deltagare i Arenasamverkan i GGVV. Detta för att få information och ny inspiration till fortsatt gott arbete.

Bland annat fick de information om vad som är på gång i förbundet och genomgång av inrapporterad statistik. Alice Sundström och Lasse Mellergård informerade om de nya projekten i förbundets regi - Nya Vägar och Mitt Val. Sara Arlesten, forskare på Linnéuniversitetet informerade kort om sitt forskningsprojekt kring Arenasamverkan.
Den 1 oktober presenteras den i sin helhet. Vi hade även besök av Mia Nordlund och Bella Nilsson från Kommunal Utveckling i Jönköpings län. De informerade om En återhämtningsinriktad psykiatri, Peer och Peer support. Bella informerade även om sin egen resa som Peer.

Här finns länkar till dagens PPbilder

Information från förbundetPDF

Information om Peer och Peer SupportPDF

Mia och Bella från Kommunal Utveckling

 

Inspirationseftermiddag med Sara/Claes

Den 9 maj bjöd vi in till en spännande föreläsning, "Från Man till Människa". Jag som skulle presentera föreläsaren erkände att jag hade brister i min kunskap. Hur skulle jag göra?

"Mångfald är en kunskapsfråga och vi alla har brister i den. Även jag har brister i den kunskapen. Jag vet t.ex inte ens hur jag ska presentera dagens föreläsare! Är det en manlig eller kvinnlig föreläsare? Ska jag säga hon eller han - eller kanske ”hen”? Är det Claes eller Sara - eller kanske SaraClaes som ska föreläsa? Jag vet inte - så jag säger bara "Välkommen" till dagens föreläsare"

De drygt hundra personer som var och lyssnade kan nog alla hålla med om att vi inte gick därifrån oberörda och utan nya insikter i alla fall!

Här finns länk till SaraClaes hemsida och bildspel

http://www.saralund.se/bild/länk till annan webbplats


Lisa Edvinsson, processutvecklare och dagens föreläsare SaraClaes