Höglandets samordningsförbunds logga

Psykiatriveckan 2022- Psykisk hälsa i nutid

Alla kan drabbas av psykisk ohälsa, och det finns mycket som du själv kan göra för att må bättre. Vid svårare tillstånd kan det behövas insatser av specialistpsykiatrin. Välkommen att ta del av Psykiatriveckans föreläsningar som handlar om psykisk ohälsa och psykiatriska tillstånd.

För vem?

Psykiatriveckans föreläsningar är öppna för alla – allmänheten, patienter, närstående och medarbetare i hälso- och sjukvård.

Både personer från hälso- och sjukvården och personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa – peers – medverkar i föreläsningarna.

Ta del av föreläsningarna via länk

Du som vill ta del av föreläsningarna använder din dator, mobiltelefon eller suftplatta. Länkarna till livestreamingen publiceras i anslutning till varje enskild föreläsning. Du behöver ingen särskild inloggning för att titta på föreläsningarna. Du behöver inte heller anmäla dig i förväg.

Titta på föreläsningarna i efterhand

De föreläsningar som livestreamas kommer du också att kunna titta på i efterhand, när som helst, i 14 dagar efter respektive föreläsning. Du kommer att hitta länkar till föreläsningarna i programmet nedan på den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Observera att det kan förekomma förändringar i programmet. Kontrollera på webbsidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om någon förändring har skett.

Psykiatriveckan arrangeras av Region Jönköpings län i samarbete med flera av länets kommuner, patient- och brukarorganisationer, församlingar, studieförbunden Sensus och Vuxenskolan samt Höglandets Samordningsförbund.

Varmt välkommen att ta del av den kunskap och de erfarenheter som erbjuds under Psykiatriveckan!

Publicerad: