Höglandets samordningsförbunds logga

Psykiatriveckan 2022

14-18 november anordnas årets psykiatrivecka med tema psykisk hälsa i nutid. Under veckan kan du ta del av digitala föreläsningar och presentationer eller delta i aktiviteter som kan ge hälsa för själen.

Du som vill ta del av föreläsningarna använder din dator, mobiltelefon eller suftplatta. Länkarna till livestreamingen publiceras i anslutning till varje enskild föreläsning. Du behöver ingen särskild inloggning för att titta på föreläsningarna. Du behöver inte heller anmäla dig i förväg.

Program till psykiatriveckan 2022. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

De föreläsningar som livestreamas kommer du också att kunna titta på i efterhand 14 dagar efter respektive föreläsning. Du kommer att hitta länkar till föreläsningarna i programmet.

Psykiatriveckan arrangeras av Region Jönköpings län i samarbete med flera av länets kommuner, patient- och brukarorganisationer, församlingar, studieförbundet Sensus och Studeiförbundet vuxenskolan samt Höglandets Samordningsförbund.

Tisdag den 1 november kl 08.00 berättar Sofia Ringvall, verksamhetsutvecklare vid psykiatriska kliniken, om några av de mest intressanta samlingarna under psykiatriveckan. Presentationen ges i en samverkanskopp som du är välkommen att delta i. Mer information finns på Södra Vätterbygdens samordningsförbunds sida.

Publicerad: