Höglandets samordningsförbunds logga

3 maj lanseras Välfärdsguiden!

Onsdag den 3 maj lanseras Välfärdsguiden för Höglandets samordningsförbund. I samband med lanseringen visas en Samverkanskopp där du får veta mer om Välfärdsguiden.

Välfärdsguiden är en smart, tillgänglig och digital tjänst som guidar dig genom välfärdssystemet. Den är till för alla - för dig som söker stöd, för anhöriga och för personal på myndigheter. Här finns samlad kunskap och tips om insatser som leder till självständighet, egen försörjning, god hälsa och balans i livet.

Här kan du söka efter vägval och få förslag på vad som kan passa dig. Du får en bra helhetsbild och insyn i olika former av stöd.

Du kan hitta information och kontaktuppgifter till olika vägval. Dessutom kan du få svar på vanliga frågor och läsa om andra som varit i liknande situation.

I Välfärdsguiden finns redan insatser som berör hela länet. Lanseringen för Södra Vätterbygden och Finnveden planeras i höst.

Länk till Samverkanskoppen om Välfärdsguiden som visas onsdag 3 maj kl. 08.00. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välfärdsguidens logotyp
Publicerad: