Höglandets samordningsförbunds logga

Ungas etablering på arbetsmarknaden, MUCF-dagarna 2023

Här kan du läsa om den nationella konferensen "Ingen ung utanför" som myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) bjöd in till 29-30 november 2023.

Konferensens första dag genomfördes digitalt och sändningen finns att se på youtube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Några höjdpunkter från dagen är

34 min 15 sek in i sändningen presenteras rapporten "Olika villkor för etablering - lokala förutsättningar och stöd till unga som varken arbetar eller studerar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster."

Efter 52 min 30 sek presenteras den workshopserie som MUCF erbjuder för samverkan i arbetet med unga som varken arbetar eller studerar (UVAS) och där delar även Mari Cedervall, förbundschef för samordningsförbundet i Degerfors/Karlskoga, Länk till annan webbplats. med sig av sina erfarenheter av arbetet med workshopserien.

1 h 52 min 38 sek in i sändningen presenteras rapporten "Att inte bara överleva, utan att faktiskt också leva Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster." som bygger på den kartläggning av ungas hälsa som MUCF och Folkhälsomyndigheten har gjort.

Publicerad: